Čestitke Manchester Unitedu! Pričakuje se oživitev Rdečih hudičev

Comments · 8 Views

Čestitke Manchester Unitedu! Pričakuje se oživitev Rdečih hudičev

Nogometni dresi za otroke Glede na novice je bila ocena najvišjega vodstva Manchester Uniteda zaključena in odločitev je, da bo Ten Hag ostal v ekipi, potekala pa bodo pogajanja o podaljšanju pogodbe. Novico je potrdil tudi italijanski novinar Romano, kar dovolj govori o tem, da gre za dokončen zaključek Govoric o menjavi trenerja pri Manchester Unitedu ne bo več.
To je vsekakor dobra novica! Če se bo ta nerešen položaj nadaljeval, bodo priprave Manchester Uniteda na poletno okno resno prizadete. Številni velikani, ki se zanimajo za menjavo trenerjev, so po koncu petih velikih evropskih lig zaporedno določili svoje krmarje za novo sezono le pri Manchester Unitedu. V tem obdobju so po nebu letele različne govorice, zaradi česar so bili oboževalci zaskrbljeni, zaskrbljen pa je bil tudi sam Ten Hag.
Minila sta že več kot dva tedna, Poceni otroški Nogometni dresi kompleti odkar se je pokal FA končal, še vedno pa ni jasne izjave o tem, ali bo ostal ali odšel. Obenem so višji vodje kluba še vedno v stiku z drugimi trenerji, kot so Tuchel, De Zerbi, Pochettino, Frank in McKenna itd. To je kot nekakšen moški zhao, ki "stopi v dva čolna", se drži enega in se nato spogleduje z drugimi tarčami. Ko pa sem malo pogledal naokoli, sem ugotovil, da je original še vedno boljši!
Manchester United ne želi le obdržati Tena Haga, ampak želi tudi podaljšati njegovo pogodbo, kar ima globlji pomen. Kaj to pomeni? Kaže, da višje vodstvo Manchester Uniteda po skrbnem premisleku verjame, da je Ten Hag pravi kandidat za dolgoročno izgradnjo moštva, ne pa začasni ukrep, potem ko ne najdejo ustreznejše tarče. Ob ugotovitvi tega se zagotovo pričakuje preporod Manchester Uniteda!
V prvi sezoni je nastop Ten Haga presegel pričakovanja. Manchester United je končal na tretjem mestu lige in osvojil ligaški pokal, s čimer je končal sedemletno prvenstvo ekipe. Za nekaj časa je sloves Ten Haga dosegel visoko točko,https://www.nogometnidresiotroke.com/ njegova serija dejanj pri vodenju slačilnice pa je veljala tudi za pravilna, pridobil pa je podporo višjega vodstva in navijačev.
Minulo sezono je rekord Manchester Uniteda upadel in še naprej je postavljal ponižujoče rekorde. Ten Hag je bil ves čas vpleten v govorice o odhodu iz ekipe, vse njegove besede in dejanja pa so uporabljali kot "šale". To je pritisk trenerskega dela v Manchester Unitedu, vse "temelji na rezultatih". Če bi ga uvrstili v prvo sezono, Ten Haga ne bi kritizirali, ker tako ravna s Sanchom. Vendar se Sanchova uspešnost po prihodu v Dortmund ni bistveno izboljšala. Po koncu sezone nobena ekipa ni bila pripravljena prevzeti bremena te visoke plače.
Zdaj, ko ima Ineos Group moč nogometa, bodo trije velikani Berada, Ashworth in Wilcox prevzeli prestopno moč Manchester Uniteda, ki mora zagotoviti le položaje, ki jih je treba okrepiti da to poletje preda "strokovno, učinkovito in razumno" poročilo o prestopu. Poleg tega je Manchester United reorganiziral tudi zdravstveni oddelek, da bi izboljšal problem čezmernih poškodb igralcev. Vsi ti znaki kažejo, da se bo Manchester United v prihodnji sezoni močno oporavil in lahko pričakujemo njegovo oživitev!

disclaimer
Read more
Comments