Messi se noče vrniti v Barcelono, Miami postane zadnja postaja

Comments · 9 Views

Messi se noče vrniti v Barcelono, Miami postane zadnja postaja

Nogometni dresi za otroke Čeprav se Messijeva kariera bliža koncu, še vedno ohranja odlične ofenzivne sposobnosti med aktivnimi igralci. Od začetka te sezone je njegova osupljiva predstava s 14 goli in 11 asistencami vodila v Major League Soccer League lestvici. Vendar pa je Messi v poglobljenem intervjuju za ESPN jasno izrazil svoje mnenje, da se postopoma bliža koncu svoje kariere. Namignil je, da bo Inter Miami morda končna destinacija njegove kariere.
Messijeva kariera je zajemala tri klube, med katerimi je bil najpomembnejši Barcelona, ​​vendar se mu je pridružitev Paris Saint-Germaina zdela manj kot zadovoljiva, zato se je odločil, da bo končal kariero v klubu Miamija . Prej je večina nogometnih navdušencev na splošno verjela, da bo Messi, ko bo izpolnil svojo pogodbo v Miamiju, morda nagnjen k vrnitvi v Barcelono ali vrnitvi v Argentino, rojstni kraj svojih nogometnih sanj,Poceni otroški Nogometni dresi kompleti kot popoln zaključek svoje kariere. Kljub pogledu na trenutno situacijo se zdi, da Messi ne obžaluje svoje karierne poti in je trdno prepričan, da je Miami njegov idealen naslednji korak in meni, da so tam odlične možnosti za razvoj.
Trdno sem prepričan, da bo Inter Miami končna destinacija moje kariere, vsaj za zdaj, in to je odločitev, ki sem jo sprejel po tehtnem premisleku. Ko se je nogometni superzvezdnik Messi odločil, da ne bo podaljšal pogodbe s Paris Saint-Germainom, so mu številni klubi po svetu, tudi velikani iz Savdske Arabije, ponudili oljčne vejice in celo ponudili najvišjo plačo v zgodovini, vendar vabila iz Evrope in ni sprejel na Bližnjem vzhodu je sledil Beckhamovemu nasvetu in se odločil pridružiti Inter Miamiju v Major League Soccer League. Zdaj je mestna ekipa zanj postala pomembna destinacija pri načrtovanju kasnejših faz kariere in jo vidi kot možno destinacijo za upokojitev.
Ko se je Messi odločil za Inter Miami, je podpisal dveinpolletno pogodbo, vendar v primerjavi s plačnim paketom do 100 milijonov juanov, ki ga je predlagala Savdska liga, plača, ki jo ponuja International Miami, očitno ni. imajo enako privlačnost. Vendar pa je po obstoječih obveščevalnih podatkih Messijeva pogodba z Inter Miamijem edinstveno zasnovana tako, da mu omogoča, da ima delnice kluba pozneje v svoji karieri in delež v dobičku iz poslovanja ekipe. Ta del dejansko zavzema prevladujoč položaj v njegovem skupnem dohodku Onkraj višine plače, ki jo ponuja Inter Miami.
Razlagano z vidika lastništva in poslovne strategije, Messijeva odločitev, da se pridruži Inter Miamiju, glede na to,https://www.nogometnidresiotroke.com/ da bo imel del delnic kluba in bo postal delničar, jasno odraža njegove strateške premisleke o povečanju prepoznavnosti in vpliva ekipe. Zato se zdi logično. Kar zadeva Messija, ni uradne potrditve, ali bo po koncu trenutne pogodbe podaljšal pogodbo z Inter Miamijem. Treba je omeniti, da čeprav bo Messi kmalu dopolnil 38 let, njegovo tekmovalno stanje ostaja dobro. Ljudje pričakujejo, da bo še naprej nastopal na visoki ravni in rezerviral moč za prihodnja tekmovanja svetovnega pokala.

disclaimer
Read more
Comments