FA Cup|Trojna krona Man Cityja je na dosegu roke

Comments · 15 Views

FA Cup|Trojna krona Man Cityja je na dosegu roke

Nogometni dresi za otroke Kakšen je občutek, ko te v eni sezoni trikrat premagajo lokalni tekmeci? Bilo bi vsaj precej neprijetno in frustrirajoče. Manchester United je zdaj pred takšno dilemo. Ob upoštevanju trenutne očitne vrzeli v moči med obema stranema, potem ko so ga nasprotniki v ligi dvakrat premagali, se Manchester United zdaj sooča s situacijo, da ga nasprotniki v pokalu FA še naprej zatirajo. Čeprav je trener Manchester Cityja Guardiola na tiskovni konferenci pred tekmo izrekel veliko pohval in spoštovanja, na nogometnem igrišču govori moč Manchester Uniteda, ki igra nizko, če se želi izogniti sramotnim "trem zaporednim ubojem". profila, nima druge izbire, kot da se bori do smrti. Izkoristi priložnost, da vidiš čudež.
Letni finale pokala FA bo 25. v Londonu ob 22. uri po pekinškem času v finalu srečala Manchester City in Manchester United.Poceni otroški Nogometni dresi kompleti  V tej sezoni Premier League je Manchester City premagal Manchester United s 3-0 in 3-1 doma oziroma v gosteh. Statistika kaže, da je Manchester City nazadnje trikrat v eni sezoni premagal Manchester United pred več kot pol stoletja v sezoni 1969-1970.
Treba je poudariti, da čeprav se zdi, da je Manchester United zdaj nemočen proti Manchester Cityju, so pred štirimi leti, v sezoni 2019-20, tudi "Rdeči hudiči" zaključili eno samo sezono proti Manchester Cityju kills" takratne ekipe je bil Solskjaer, prav tako pa je bilo drugič v Guardiolini trenerski karieri, da je naletel na "tri kill" nasprotnika v eni sezoni.
Časi so se spremenili in zdaj se je vse dramatično spremenilo. Manchester United ni več isti Manchester United, Manchester City pa je postal močnejši. Čeprav ima to sezono očitno prednost glede moči, statusa in celo preteklega rekorda,https://www.nogometnidresiotroke.com/ je Guardiola na tiskovni konferenci pred tekmo nasprotniku vseeno izkazoval največje spoštovanje. Dejal je: "Zelo spoštujemo Manchester United in enako velja za njihovo zgodovino. Seveda smo bili v zadnjih desetih letih boljši, toda v smislu zgodovine jih morate spoštovati. Če nam zgodovina daje priložnost, da naredite nekaj, kar še niste storili. Poskusimo. Mogoče je to dodatna motivacija za igralce v preteklosti. sezona ni lahka."
Glede na kadrovsko razporeditev se zdi, da ima Manchester City absolutno prednost, razen vratarja Edersona pa lahko na tem derbiju igrajo tudi ostali igralci Manchester Cityja. Če pogledam nazaj na Manchester United, čeprav se je situacija s poškodbami ekipe izboljšala, se ljudje, kot so Martial, Maguire in drugi, še vedno ne morejo pojaviti v igri. Predvsem prvi, ki bo izpustil tudi svojo poslovilno tekmo. Ker se Martialu letos poleti izteče pogodba z Manchester Unitedom in obe strani nimata namena nadaljevati sodelovanja, https://www.nogometnidresiotroke.com/se zdi gotovo, da bo po koncu sezone zapustil moštvo. Potem ko je izpustil to tekmo, je bila njegova zadnja tekma za Manchester United proti Bournemouthu 9. decembra lani. V sezoni 2023/24 je Martial trpel zaradi pogostih poškodb, številka 9 Manchester Uniteda je odigral le 13 tekem za ekipo v Premier League in dosegel le 1 gol.

disclaimer
Read more
Comments